Fly & Drive Toscane - Rome - Gardameer (budget)
Indicatieprijs 980 €

Fly & Drive Toscane - Rome - Gardameer (budget)

Italieplanner
Aanmaakdatum: woensdag 29 mei 2024
Ref ID: 9505982
per persoon Indicatieprijs
980 €
Gebaseerd op 2 volwassenen
1.961 €
Totale prijs
Aanmaakdatum: woensdag 29 mei 2024
Bestemmingen: Pisa, Siena, Rome, Riccione, Emilia-Romagna, Gardameer, Milaan

Beschrijving

01 okt
Reis van Amsterdam naar Pisa
Vertrek vanaf
Transavia Holland
Transavia Holland Transavia Holland - HV5423
12:20 - Amsterdam, Schiphol (AMS)
14:15 - Pisa, Pisa Airport (PSA)
1uur 55min Rechtstreeks Tarief: Basic
Vervoer:  HV5423
Cabineklasse: Economy
Tarief: Basic
01 okt
Autoverhuur
Fiat 500 /AC/2dr
A/C 2 aantal deuren bij huurauto 2 Personen
Fiat 500 /AC/2dr Of gelijkwaardig
Bevat:
voorwaarden met betrekking tot het vullen van de brandstoftank: Volle tank bij het ophalen
Handgeschakeld
Onbeperkt aantal vrije kilometers
Extra's:
Oneway kosten - 70,76 €
Leeftijd bestuurder

Minimaal 21, Maximaal 99

voorwaarden met betrekking tot het vullen van de brandstoftank
Volle tank bij het ophalen
Algemene betalingsvoorwaarden
300 EUR charged in CreditCard
Bescherming tegen diefstal
Inbegrepen, controleer de voorwaarden
Verzekering cascoschade
Inbegrepen, controleer de voorwaarden
Huurauto ophalen

Pisa luchthaven (Shuttle Service) - Piazzale Mario Cobianchi - Telefoonnummer:

Piazzale Mario Cobianchi, Pisa, 56121, Italië

Terugbrengen

Milan Malpensa Airport (Desk in Terminal 1 / Airport Shuttle from Terminal 2 to 1) - Telefoonnummer

Milan, 20090, Italië

01 okt
1. Dag 1-4: Pisa
Overnachten
Reisbeschrijving: Dag 1: Na je aankomst in Pisa, check je in bij je hotel en begin je avontuur met een ontspannen wandeling door de stad. Verken de levendige pleinen en dineer in een lokaal restaurant, waar je alvast kunt proeven van de Toscaanse keuken. Dag 2: Vandaag staat Pisa in de schijnwerpers. Begin je dag met een bezoek aan de iconische Toren van Pisa en het Piazza dei Miracoli. Verken de prachtige kathedraal en het doopkapel, en maak daarna een gezellige wandeling door de pittoreske straatjes. Eindig de dag met een smakelijk diner in een charmante trattoria. Dag 3: Ontdek de rijke geschiedenis van Pisa door een bezoek te brengen aan het Museo dell'Opera del Duomo. Wandel langs de rivier de Arno en geniet van de rustige sfeer in de botanische tuinen. Proef lokale delicatessen en geniet van een ontspannen avondwandeling door de stad. Dag 4: Maak een avontuurlijke dagtrip naar het schilderachtige Lucca. Verken de historische stadsmuren, wandel door de sfeervolle straatjes en ontdek de charmante markten en kerken. Na een middag vol ontdekkingen, keer je terug naar Pisa voor een ontspannen diner.
Meer informatie
04 okt
Autoreis van 128 Kilometers - 2uur 1min
Pisa
Siena
04 okt
2. Daf 4-5: Siena
Overnachten
Reisbeschrijving: Dag 4: Reis van Pisa naar Siena en check in bij je accommodatie. Begin je ontdekkingstocht door het historische centrum van Siena, wandel over het beroemde Piazza del Campo en bewonder de imposante Duomo di Siena. Verken de sfeervolle straatjes en geniet van een diner in een lokaal restaurant met uitzicht op de prachtige stad. Dag 5: Breng de dag door met het verkennen van de verborgen schatten van Siena. Bezoek het indrukwekkende Palazzo Pubblico en het Museo Civico voor een kijkje in de geschiedenis en kunst van de stad. Maak een ontspannen wandeling door de pittoreske wijk Contrade en proef lokale specialiteiten tijdens een lunch in een authentiek café. Eindig je dag met een gezellige avondwandeling en een smakelijk diner in een van de charmante trattoria's van Siena.
Meer informatie
04 okt
Hotel only
1 Nacht
05 okt
Autoreis van 232 Kilometers - 2uur 54min
Siena
Rome
05 okt
3. Dag 6-9: Rome
Overnachten
Reisbeschrijving: Dag 6: Aankomst in Rome. Verken de Spaanse Trappen en de Trevifontein, en geniet van een diner in een trendy restaurant in het centrum. Dag 7: Duik in de Romeinse geschiedenis met een bezoek aan het Colosseum en het Forum Romanum. Verken daarna de wijk Trastevere voor een levendige middag en een gezellig diner. Dag 8: Ontdek de pracht van het Vaticaan, inclusief de Sint-Pietersbasiliek en de Sixtijnse Kapel. Ontspan daarna in de Villa Borghese en eindig de dag met een diner in een hippe buurt. Dag 9: Verken de levendige markten en pleinen van Rome, zoals Campo de' Fiori en Piazza Navona. Geniet van een gelato en sluit je avontuur af met een sfeervol diner en een avondwandeling langs iconische bezienswaardigheden.
Meer informatie
08 okt
Autoreis van 393 Kilometers - 4uur 23min
Rome
Riccione, Emilia-Romagna
08 okt
4. Dag 10-12: Riccione, Emilia-Romagna
Overnachten
Reisbeschrijving: Dag 10: Reis van Rome naar Riccione en check in bij je accommodatiet. Ontspan op het strand en verken de levendige boulevard. Geniet ’s avonds van een diner aan zee en proef de verse lokale zeevruchten. Dag 11: Breng de dag door met relaxen op de zonnige stranden van Riccione of maak een fietstocht langs de kust. Ontdek de gezellige winkelstraten en lunch in een trendy café. ’s Avonds kun je het bruisende nachtleven van Riccione verkennen met een bezoek aan een stijlvolle bar of club. Dag 12: Geniet van je laatste dag in Riccione met een bezoek aan het nabijgelegen waterpark Aquafan of een verkenningstocht door het schilderachtige binnenland van Emilia-Romagna. Sluit je vakantie af met een sfeervol diner en een laatste avondwandeling langs het strand.
Meer informatie
10 okt
Autoreis van 339 Kilometers - 3uur 50min
Riccione, Emilia-Romagna
Gardameer
10 okt
5. Gardameer
Overnachten
Reisbeschrijving: Lake Garda is an important tourist area in the shadow of the Dolomite Mountains in Northern Italy. It is a popular holiday location, about half-way between Brescia and Verona, and between Venice and Milan. Glaciers formed this alpine region at the end of the last Ice Age. Lake Garda becomes pretty deep just a few metres from the coast. The best beaches, not over-crowded, can be found from Punta San Vigilio to Torri del Benaco and the water is very clean. The beach of Sirmione is great for swimming, so there you will find the clearest water of all Lake Garda. The quality of the water is constantly checked and certified. The beach of Sirmione is made of large smooth rocks and pretty clean. The sight is breathtaking because Sirmione peninsula lays right in the middle of Southern Lake Garda.
Meer informatie
13 okt
Autoreis van 133 Kilometers - 2uur 8min
Gardameer
Milaan
13 okt
6. Milaan
Tussenstop
Reisbeschrijving:

Een citytrip naar Milaan, de modehoofdstad van Italië, is om diverse redenen aantrekkelijk:


1. Mode en winkelen: Milaan staat bekend om zijn modescene en is de thuisbasis van enkele van 's werelds meest vooraanstaande modeontwerpers en merken. Verken winkelstraten zoals de Via Montenapoleone en ontdek de nieuwste modetrends.


2. Historische en culturele schatten: De stad biedt talloze historische bezienswaardigheden, waaronder de majestueuze kathedraal van Milaan (Duomo), het kasteel Sforza en diverse musea zoals het Leonardo da Vinci Museum.


3. Kunst en architectuur: Bewonder kunstwerken en architectonische meesterwerken, waaronder De Laatste Avondmaal van Leonardo da Vinci en moderne gebouwen zoals de Pirelli-toren.


4. Culinaire geneugten: Geniet van de heerlijke Noord-Italiaanse keuken in lokale trattoria's en restaurants, waar je gerechten zoals risotto en ossobuco kunt proeven.


5. Theaters en opera: Milaan is de thuisbasis van het wereldberoemde Teatro alla Scala, een van 's werelds meest prestigieuze operahuizen. Je kunt ook genieten van theatershows en concerten in de stad.


6. Groene oases: Ontsnap aan de drukte in prachtige parken zoals Parco Sempione en Giardini Pubblici Indro Montanelli.


7. Business en financiële hub: Milaan is het zakelijke centrum van Italië en biedt indrukwekkende moderne wolkenkrabbers en zakelijke kansen.


8. Gastvrijheid: Italianen staan bekend om hun gastvrije aard, en je zult warm worden ontvangen in Milaan.


9. Omliggende regio's: Milaan is een ideale uitvalsbasis om andere Noord-Italiaanse steden en regio's te verkennen, zoals het Comomeer, Venetië en de Italiaanse Alpen.


10. Evenementen en beurzen: De stad organiseert het hele jaar door evenementen, variërend van de Milan Fashion Week tot de Salone del Mobile, 's werelds grootste meubelbeurs.


Kortom, Milaan biedt een unieke mix van mode, cultuur, gastronomie en zakelijke kansen, waardoor het een aantrekkelijke bestemming is voor een citytrip in Italië.

Meer informatie
13 okt
Reis van Milaan naar Amsterdam
Terug
EasyJet
EasyJet EasyJet - U27690
20:20 - Milano, Malpensa (MXP)
22:15 - Amsterdam, Schiphol (AMS)
1uur 55min 0 PC Rechtstreeks Tarief: Standard
Vervoer:  U27690
Cabineklasse: Economy
Tarief: Standard
per persoon Indicatieprijs
980 €
Gebaseerd op 2 volwassenen
1.961 €
Totale prijs
Pas deze reis aan naar wens en boek online
Dit voorstel bestaat uit
Bestemmingen 6
Vervoer 2
Accommodaties 5
Auto's 1