Citytrip Venetië (budget)
Indicatieprijs 361 €
Venetië, Italië

Citytrip Venetië (budget)

Italieplanner
Aanmaakdatum: woensdag 29 mei 2024
Ref ID: 9502532
per persoon Indicatieprijs
361 €
Gebaseerd op 2 volwassenen
722 €
Totale prijs
Aanmaakdatum: woensdag 29 mei 2024

Reisbeschrijving

Stel je voor: je bevindt je in het noordoosten van Italië, omringd door de tijdloze pracht van Venetië. Deze stad, gelegen in de regio Veneto en de provincie Venetië, staat wereldwijd bekend om haar betoverende historische centrum, doorkruist door ontelbare kanalen. Venetië is niet alleen een stad; het is een levend monument van de geschiedenis, met een erfgoed dat teruggaat tot ver in het verleden. Sinds 1987 wordt de unieke schoonheid van Venetië en haar lagune gekoesterd op de UNESCO Werelderfgoedlijst.
Meer informatie

Inbegrepen diensten

14 sep
Reis van Amsterdam naar Venetië
Vertrek vanaf
EasyJet
EasyJet EasyJet - U24072
16:20 - Amsterdam, Schiphol (AMS)
18:10 - Venice, Venezia Tessera (VCE)
Rechtstreeks Tarief: Standard
Vervoer:  U24072
Cabineklasse: Economy
Tarief: Standard
14 sep
Hotel only
3 Nachten
Smart Hotel Holiday 8,1 Heel goed
Mestre - Op 8,2 km van het centrumALLEEN KAMERVia Dell'Essiccatoio, 38, Mestre 30173 Classic double room (full double bed)
Met een verblijf bij Smart Hotel Holiday in Mestre, in de buurt Carpenedo, bevind je je op 15 min. rijden van Haven van Venetië en Piazzalle Roma. Dit hotel met chique voorzieningen ligt op 5,8 km van Haven van Marghera en op 9,7 km van Tronchetto (halte waterbus).De accommodatie heeft een terras en een tuin waar je van het uitzicht kunt genieten, maar profiteer ook van gratis wifi. Dit hotel bevat ook conciërgeservices, een televisie in de gemeenschappelijke ruimte en een receptieruimte.Doe of je thuis bent in één van de 97 kamers met een minibar. Dankzij gratis wifi blijf je online, terwijl de tv met digitale zenders zorgt voor het kijkplezier. De privébadkamers met een bad of douche hebben gratis toiletartikelen en haardrogers. Bij de voorzieningen horen een kluis en een bureau en de kamers worden dagelijks schoongemaakt.Dit hotel biedt een restaurant dat diner serveert. Je kunt ook dineren in de koffiebar/het café of gebruikmaken van de roomservice (beperkte tijden). Bestel je favoriete drankje in een bar/lounge. Dagelijks kun je tegen betaling genieten van een lekker continentaal ontbijt, dat geserveerd wordt van 07.00 uur tot 10.00 uur. Enkele van de voorzieningen zijn gratis kranten in de lobby, een stomerij/wasserijservice en een 24-uurs receptie. Dit hotel beschikt over 2 vergaderruimtes. Ter plaatse heb je gratis parkeerplaatsen.
17 sep
Reis van Venetië naar Amsterdam
Terug
EasyJet
EasyJet EasyJet - U24071
19:10 - Venice, Venezia Tessera (VCE)
21:20 - Amsterdam, Schiphol (AMS)
Rechtstreeks Tarief: Standard
Vervoer:  U24071
Cabineklasse: Economy
Tarief: Standard
per persoon Indicatieprijs
361 €
Gebaseerd op 2 volwassenen
722 €
Totale prijs
Pas deze reis aan naar wens en boek online
Dit voorstel bestaat uit
Bestemmingen 1
Vervoer 2
Accommodaties 1