Combitrip Rome & Florence
Indicatieprijs 1.700 €

Combitrip Rome & Florence

Italieplanner
Aanmaakdatum: donderdag 10 oktober 2024
Ref ID: 9447962
per persoon Indicatieprijs
1.700 €
Gebaseerd op 2 volwassenen
3.400 €
Totale prijs
Aanmaakdatum: donderdag 10 oktober 2024
Bestemmingen: Rome, Florence
Thema's

Beschrijving

10 mrt
Reis van Amsterdam naar Rome
Vertrek vanaf
KLM Royal Dutch Airlines
KLM Royal Dutch Airlines KLM Royal Dutch Airlines - KL1601
06:55 - Amsterdam, Schiphol (AMS)
09:10 - Roma, Fiumicino Airport (FCO)
2uur 15min 0 PC Rechtstreeks
Vervoer:  KL1601
Cabineklasse: Economy
10 mrt
Autoverhuur
Fiat 500 /AC/2dr
A/C 2 aantal deuren bij huurauto 2 Personen
Fiat 500 /AC/2dr Of gelijkwaardig
Bevat:
voorwaarden met betrekking tot het vullen van de brandstoftank: Volle tank bij het ophalen
Handgeschakeld
Onbeperkt aantal vrije kilometers
Extra's:
Oneway kosten - 89,06 €
Leeftijd bestuurder

Minimaal 21, Maximaal 99

voorwaarden met betrekking tot het vullen van de brandstoftank
Volle tank bij het ophalen
Algemene betalingsvoorwaarden
400 EUR charged in CreditCard
Bescherming tegen diefstal
Inbegrepen, controleer de voorwaarden
Verzekering cascoschade
Inbegrepen, controleer de voorwaarden
Huurauto ophalen

Rome Fiumicino luchthaven (Desk at Airport) - Telefoonnummer:

Roma, 43, Italië

Terugbrengen

Pisa Airport (Shuttle service at ``Navetta - shuttle bus rent a car`` stop) - Telefoonnummer

Piazzale Mario Cobianchi, Pisa, 56121, Italië

10 mrt
1. Rome
Overnachten
Reisbeschrijving:

Rome, een stad doordrenkt van geschiedenis en tijdloze charme. Langs de oevers van de Tiber en tussen eeuwenoude gebouwen ontvouwt zich een stad waar elke steen een verhaal vertelt. Van de imposante ruïnes van het Colosseum tot de serene atmosfeer van de Vaticaanse tuinen, Rome ademt een unieke sfeer van historische grootsheid en artistieke pracht. De straten zijn geplaveid met herinneringen aan glorieus verleden, terwijl de cafés en trattoria's een welkom thuis bieden voor de hedendaagse levenslust.

Meer informatie
14 mrt
Autoreis van 286 Kilometers - 3uur 39min
Rome
Florence
14 mrt
2. Florence
Overnachten
Reisbeschrijving:

Florence, de hoofdstad van de Italiaanse regio Toscane, is een prachtige bestemming om te bezoeken vanwege zijn rijke geschiedenis, kunst, architectuur en cultuur. Hier zijn enkele redenen waarom Florence als een mooie bestemming wordt beschouwd:


Kunst en cultuur: Florence wordt vaak beschouwd als de bakermat van de Renaissance en heeft enkele van 's werelds meest beroemde kunstwerken en kunstenaars voortgebracht. De stad herbergt musea zoals de Galleria degli Uffizi, de Galleria dell'Accademia (thuisbasis van Michelangelo's David), en het Museo di Palazzo Vecchio, waar je werken van Leonardo da Vinci, Botticelli, Raphael en vele andere meesters kunt bewonderen.

Architectuur: Florence is bezaaid met prachtige architecturale meesterwerken, waaronder de kathedraal van Florence (de Duomo), de Basilica di Santa Croce, en het Palazzo Pitti. De historische gebouwen en pleinen geven de stad een sfeervolle uitstraling.

Historische erfenis: De stad heeft een rijke geschiedenis die teruggaat tot de Romeinse tijd en heeft invloed gehad op de kunst, politiek en wetenschap gedurende de eeuwen. Je kunt historische bezienswaardigheden bezoeken, zoals de Ponte Vecchio, een iconische middeleeuwse brug, en de Palazzo Vecchio, het oude stadhuis van Florence.

Uitstekende musea: Naast de wereldberoemde kunstmusea, biedt Florence talloze andere musea en instellingen die inzicht bieden in de geschiedenis van de stad en de bredere regio Toscane.

Sfeervolle straten en pleinen: Florence heeft een charmante oude binnenstad met smalle straatjes, gezellige pleinen en talloze cafés en restaurants waar je kunt genieten van heerlijk Italiaans eten en wijn.

Winkelen: Florence staat bekend om zijn winkels en ambachten. De stad biedt mogelijkheden om hoogwaardige lederwaren, juwelen, kleding en kunst te kopen.

Adembenemende uitzichten: Bezoek de Piazzale Michelangelo voor een panoramisch uitzicht op de stad en de omliggende heuvels, vooral bij zonsondergang.

Culinaire genoegens: Toscane staat bekend om zijn heerlijke gerechten, waaronder verse pasta, Chianti-wijn en lokale specialiteiten zoals Florentijnse biefstuk.

Gemakkelijke toegang tot Toscane: Florence is een uitstekend startpunt voor het verkennen van de prachtige Toscane, met zijn glooiende heuvels, wijngaarden en schilderachtige stadjes.

Culturele evenementen: Florence organiseert regelmatig culturele evenementen, festivals en optredens die je reis nog boeiender kunnen maken.


Kortom, Florence is een betoverende bestemming die doordrenkt is met kunst, geschiedenis en cultuur. De stad biedt bezoekers de kans om te genieten van en te leren over enkele van 's werelds meest invloedrijke kunst en architectuur, terwijl ze worden omgeven door de schoonheid van Toscane. Het is een topbestemming voor liefhebbers van kunst, geschiedenis en Italiaanse levensstijl.

Meer informatie
17 mrt
Reis van Florence naar Amsterdam
Terug
Transavia Holland
Transavia Holland Transavia Holland - HV5426
21:00 - Pisa, Pisa Airport (PSA) Alternatieve luchthaven
23:15 - Amsterdam, Schiphol (AMS)
2uur 15min Rechtstreeks Tarief: Basic
Vervoer:  HV5426
Cabineklasse: Economy
Tarief: Basic
per persoon Indicatieprijs
1.700 €
Gebaseerd op 2 volwassenen
3.400 €
Totale prijs
Pas deze reis aan naar wens en boek online
Dit voorstel bestaat uit
Bestemmingen 2
Vervoer 2
Accommodaties 2
Auto's 1