Fly & Drive Veelzijdig Sardinië met kids
Indicatieprijs 974 €

Fly & Drive Veelzijdig Sardinië met kids

Italieplanner
Aanmaakdatum: maandag 20 mei 2024
Ref ID: 9395286
per persoon Indicatieprijs
974 €
Gebaseerd op 2 volwassenen en 2 kinderen
3.897 €
Totale prijs
Aanmaakdatum: maandag 20 mei 2024
Bestemmingen: Cagliari, Arbatax, Sardinië, Oristano, Costa Smeralda, Sardinia
Thema's

Beschrijving

26 sep
Reis van Düsseldorf naar Cagliari
Vertrek vanaf
Eurowings
Eurowings Eurowings - EW9868 - Uitgevoerd door: Bringer Air Cargo Taxi Aereo
07:15 - Duesseldorf, Dusseldorf (DUS)
09:30 - Cagliari, Cagliari Elmas Airport (CAG)
2uur 15min 0 PC Rechtstreeks
Vervoer:  EW9868 Uitgevoerd door:  Bringer Air Cargo Taxi Aereo
Cabineklasse: Economy
26 sep
Autoverhuur
Peugeot 208 /AC/4dr
A/C 4 aantal deuren bij huurauto 4 Personen
Peugeot 208 /AC/4dr Of gelijkwaardig
Bevat:
voorwaarden met betrekking tot het vullen van de brandstoftank: Volle tank bij het ophalen
Handgeschakeld
Onbeperkt aantal vrije kilometers
Extra's:
Oneway kosten - 0,00 €
Leeftijd bestuurder

Minimaal 19, Maximaal 82

voorwaarden met betrekking tot het vullen van de brandstoftank
Volle tank bij het ophalen
Algemene betalingsvoorwaarden
100 EUR charged in CreditCard
Bescherming tegen diefstal
Inbegrepen, controleer de voorwaarden
Verzekering cascoschade
Inbegrepen, controleer de voorwaarden
Huurauto ophalen

Cagliari luchthaven (Desk at Airport) - Aeroporto Elmas - Telefoonnummer:

Aeroporto Elmas, Cagliari, 09030, Italië

Terugbrengen

Olbia Airport (Desk in Rent a car area) - Telefoonnummer

Aeroporto della Costa Smeralda , Olbia, 07026, Italië

26 sep
1. Dag 1-2: Cagliari
Overnachten
Reisbeschrijving: Dag 1 – Ajò Sardinia! Begin je Sardinië reis Bij aankomst op de luchthaven van Cagliari haal je meteen je huurauto op en rijd je naar je accommodatie in het hart van de stad. Je verblijft in een sfeervol hotel in de bruisende wijk Marina, bekend om zijn gezellige eetstraatjes en levendige boulevard vol palmbomen. De multiculturele winkels, terrasjes en restaurants liggen letterlijk voor de deur. Tip: uit eten met kleine kinderen Op Sardinië houden de inwoners vast aan hun traditionele eetgewoonten. Lunchtijd is van 12.00 tot 14.30 uur, waarna restaurants sluiten tot de avond. Rond half acht gaan de keukens weer open voor het diner. Voor kinderen die dit te laat vinden, is het handig om 's middags uitgebreid te lunchen en 's avonds een lichte maaltijd bij de supermarkt te halen. Dag 2 – Ontdek het historische Cagliari Begin je dag met een wandeling naar Castello, de oudste wijk van Cagliari. Beklim de straten naar de middeleeuwse stadsmuren en verken de grotten en ondergrondse gangen. Vanaf hier heb je een prachtig uitzicht over de stad en de zee. Draag comfortabele schoenen, want de straten zijn steil en soms uitdagend. Optioneel: Food tour door Cagliari Wil je Cagliari door de ogen van een local ontdekken? Overweeg dan een food tour met Paola. Ze neemt je mee naar de lokale markt om allerlei lekkernijen te proeven en vertelt je onderweg alles over de vier verschillende wijken van de stad. Deze tour is een geweldige manier om de verborgen culinaire pareltjes van Cagliari te ontdekken. Over Cagliari: Cagliari is pure mediterrane essentie, en het drukt het uit in elke hoek, in elke hap van zijn heerlijke keuken. De hoofdstad van Sardinië ligt in het zuidelijke deel van het eiland en is het politieke, economische en culturele centrum. Het heeft Romeinse ruïnes van grote waarde, zoals het amfitheater en vele getuigenissen van het onschatbare historische erfgoed van Cagliari. Het is een gemakkelijke stad om te voet rond te reizen, waar je kunt verdwalen in de smalle straatjes die de oude stad vormen, gelegen in het bovenste deel van de stad en omringd door vestingwerken. Slenterend door de wijk Castello, het levende hart en de herinnering aan de stad, zullen bezoekers de kathedraal met zijn aangrenzende museum, het Koninklijk Paleis en talloze kerken tegenkomen. Een mooie trap leidt naar het bastion St. Remy. Vanaf het terras kunt u genieten van een 360 graden uitzicht over de stad. Er is een uitstekend strand in de stad, Spiaggia Poetto, een 8 km lang volledig uitgerust strand, perfect om te bruinen, zwemmen en relaxen. En op het nippertje wordt het een hotspot voor het nachtleven, met clubs, cocktailbars en restaurants. Cagliari is absoluut een top toeristische bestemming, een van de meest interessante in Sardinië en in Italië.
Meer informatie
28 sep
Autoreis van 134 Kilometers - 2uur 19min
Cagliari
Arbatax, Sardinië
28 sep
2. Dag 3-5: Arbatax, Sardinië
Overnachten
Reisbeschrijving: Dag 3 – Reis naar de ruige oostkust Vandaag rijd je met je huurauto naar de ruige oostkust van Ogliastra, een rit van ongeveer twee uur. Onderweg kun je een omweg maken om de flamingo's bij Molentargius te bewonderen. Je verblijft de komende dagen in een charmant hotel met zwembad, op slechts drie minuten rijden van prachtige witte stranden. Dag 4 – Kajakken op zee (optioneel) Dit deel van Sardinië is nog relatief onontdekt, ideaal voor een rustig kajakavontuur voor wie wilt. Kies je hiervoor, dan leer je met een instructeur de basis van het zeekajakken en ontdek je afgelegen stranden en indrukwekkende uitzichten. Dubbele kajaks en zwemvesten maken het een veilige en leuke activiteit voor het hele gezin. Voor een grotere uitdaging kun je kiezen voor een hele dag kajakken of zelfs een tweedaagse kajak-campingtocht. Dit avontuur kun je ter plaatse optioneel bijboeken. Dag 5 – Wandelen naar Pedra Longa Na het kajakken is het tijd om de kustlijn te voet te verkennen. Volg het smalle pad langs de kliffen naar Pedra Longa, een indrukwekkende monoliet die boven de rest van de rotsen uitsteekt. Begin je wandeling vroeg en neem je zwemspullen mee om onderweg een verfrissende duik te nemen. De route biedt spectaculaire uitzichten en is een geweldige manier om de ruige natuur van Sardinië te ervaren. Over Arbatax: Arbatax is een van de ansichtkaarten van Sardinië dankzij zijn spectaculaire rode rotsen (rocce rosse), samengesteld uit het mineraal porfidio, en die een palet van kleuren vormen met de tinten die het gedurende de dag oplaadt. Een andere van de silhouetten van Arbatax is die altijd aanwezig is langs de hele Sardijnse kust van de Spaanse toren, die met gezag van vuurtoren de fysionomie van de stad uitoefent. Om te baden kunnen we kiezen voor de stranden van Scoglius Arrubius, een kiezelbaai, of die van Orris die fijn zand heeft. Barì Sardo ligt buiten Arbatax. De toename van het toerisme heeft Arbatax en specifiek het centrum van Porto Frailis in staat gesteld om een enorme stedelijke groei te registreren, met resorts, hotels, restaurants en zakelijke activiteiten in vakanties voor alle smaken.
Meer informatie
28 sep
Hotel only
3 Nachten
01 okt
Autoreis van 161 Kilometers - 2uur 20min
Arbatax, Sardinië
Oristano
01 okt
3. Dag 6-9: Oristano
Overnachten
Reisbeschrijving: Dag 6 – Reis naar de westkust Vanaf de oostkust rijd je in ongeveer 2,5 uur naar je volgende bestemming aan de westkust. De route voert je door het prachtige berglandschap, met volop mogelijkheden voor fotostops bij uitzichtpunten. Optioneel: Wilde paarden spotten Op weg naar de westkust kun je een stop maken in het Giara National Park. Na een kronkelige rit omhoog bereik je een plateau waar je met een gids op zoek gaat naar wilde paarden. Sluit dit avontuur af met een picknick van lokale specialiteiten zoals pecorino kaas en traditioneel brood. Deze excursie is optioneel en kan ter plaatse geregeld worden. Dag 6 t/m 9 – Verblijf aan de westkust Je overnacht de komende dagen vlakbij Oristano. Geniet elke ochtend van een lokaal ontbijt met zelfgemaakte cakes en vers fruit. De boerderij ligt op slechts 20 minuten rijden van het strand en biedt genoeg activiteiten in de omgeving, zoals een bezoek aan het Sinis schiereiland en de historische site Tharros. Optioneel: Kookworkshop Leer de geheimen van de Sardijnse keuken tijdens een kookworkshop op de boerderij. Een Sardijnse mama leert je de kunst van lokale gerechten, een leuke en smakelijke ervaring voor het hele gezin. Deze workshop kun je optioneel bijboeken. Optioneel: Flamingo-fiets-safari Voor een actieve dag kun je fietsen huren en op safari gaan langs de lagunes met roze flamingo's en de witte stranden van Capo San Marco. Voor gezinnen met tieners is een begeleide fietstocht in een kleine groep een spannend avontuur. Huurfietsen en gidsen zijn optioneel beschikbaar.
Meer informatie
05 okt
Autoreis van 220 Kilometers - 2uur 56min
Oristano
Costa Smeralda, Sardinia
05 okt
4. Dag 10-15: Costa Smeralda, Sardinia
Overnachten
Reisbeschrijving: Dag 10 t/m 15 – Reis naar Costa Smeralda Vandaag rijd je van je verblijf aan de westkust naar Costa Smeralda aan de oostkust, een rit van ongeveer 2,5 uur. Hier verblijf je in een kleinschalige accommodatie met zwembad, weg van de drukte maar dicht bij de prachtige stranden. Geniet van ontspanning aan het strand of een dag vol waterpret in het nabijgelegen waterpark Aquadream. Dag 11-12 – Snorkelen bij de Europese Malediven (optioneel) Bezoek het Maddalena-archipel, bekend om zijn kristalheldere water en witte stranden. Je kunt een optionele snorkelexcursie boeken waarbij je in een kleine groep de kleurrijke onderwaterwereld ontdekt. Maskers, snorkels en vinnen zijn inbegrepen, zodat je optimaal kunt genieten van deze onderwaterwereld. Optioneel: Canyoning avontuur Voor een adrenalinekick kun je kiezen voor een dag canyoning, geschikt voor kinderen vanaf ongeveer 8 jaar. Abseil, klauter door watervallen en beleef een spannend avontuur in de natuur. Deze activiteit kan ter plaatse optioneel geboekt worden. Dag 13-14 – Ontdek Costa Smeralda Geniet van de mooie stranden en het zwembad van je accommodatie. Maak een wandeling naar de beroemde berenrots 'Roccia dell’Orso' en bewonder het adembenemende uitzicht over de zee en het eiland. Sluit de dag af met een bezoek aan het luxueuze Porto Cervo en bewonder de indrukwekkende jachten. Optioneel: Boottocht naar Tavolara eiland Bezoek het bijzondere Tavolara eiland, ooit het kleinste koninkrijk ter wereld. Geniet van het azuurblauwe water, de witte stranden en de mogelijkheid om te snorkelen of de kalkstenen kliffen te beklimmen. Deze excursie is optioneel en biedt een unieke ervaring. Dag 15 – Einde van je Sardinië avontuur Na een onvergetelijke reis breng je je huurauto terug naar de luchthaven van Olbia. Onderweg denk je terug aan de vele hoogtepunten van je avontuur op Sardinië. Van de zonsondergangen in Cagliari tot het snorkelen bij La Maddalena, de herinneringen zullen nog lang blijven hangen. Adiosu! Over Costa Smeralda:De Costa Smeralda is een van de bekendste kustgebieden van Noord-Sardinië, waarvan de bekendheid Italië overstijgt. Het beslaat 55 km lang en heeft een oppervlakte van meer dan 30 km 2. De wateren van de Smaragdkust zijn een luxe toeristische bestemming met stranden van schoon en fijn wit zand, De belangrijkste steden en dorpen van het gebied zijn Arzachena, Olbia, Porto Cervo, Liscia di Vacca, Capriccioli en Romazzino. Het warme klimaat en het zonnige weer zijn, naast de turquoise wateren, de beste ansichtkaart aan de Smaragdkust. De watertemperatuur bereikt normaal gesproken in de zomer tot 23-25oC, en buiten is de hitte niet erg broeierig, 28-30oC, omdat de situatie van de kustlijn de stroming van winden mogelijk maakt. De Sardijnse (Sardinië) Cup zeilregatta wordt jaarlijks gehouden aan de Smaragdkust in september. Andere activiteiten aan de Smaragdkust zijn het Italiaanse filmfestival in Tavolara en een rally van historische auto's. Beroemdheden en beroemde Italianen komen in de zomer naar deze regio, op zoek naar de turquoise wateren en beroemde stranden, en ankeren de luxe jachten in de afgelegen baaien. Juni, september en oktober zijn niet zo druk en bieden veel minder overweldigende temperaturen om van de Smaragdkust te genieten.
Meer informatie
05 okt
Hotel only
5 Nachten
10 okt
Reis van Costa Smeralda, Sardinia naar Düsseldorf
Terug
Eurowings
Eurowings Eurowings - EW9845 - Uitgevoerd door: Air Baltic
10:10 - Olbia, Olbia Costa Smeralda (OLB)
12:15 - Duesseldorf, Dusseldorf (DUS)
2uur 5min 0 PC Rechtstreeks
Vervoer:  EW9845 Uitgevoerd door:  Air Baltic
Cabineklasse: Economy
per persoon Indicatieprijs
974 €
Gebaseerd op 2 volwassenen en 2 kinderen
3.897 €
Totale prijs
Pas deze reis aan naar wens en boek online
Controleer en boek zonder wijzigingen
Dit voorstel bestaat uit
Bestemmingen 4
Vervoer 2
Accommodaties 4
Auto's 1