Romantisch Venetië, Italië
Indicatieprijs 847 €
Venetië, Italië

Romantisch Venetië, Italië

Meerdere bestemmingen
Aanmaakdatum: donderdag 11 april 2024
Ref ID: 8905411
per persoon Indicatieprijs
847 €
Gebaseerd op 2 volwassenen
1.694 €
Totale prijs
Aanmaakdatum: donderdag 11 april 2024
Thema's

Reisbeschrijving

Een citytrip naar Venetië, de prachtige stad in Italië gebouwd op een labyrint van kanalen, is om diverse redenen een geweldig idee:


1. Unieke stad op het water: Venetië is uniek omdat het geen straten heeft, maar bestaat uit een netwerk van kanalen, bruggen en pleinen, wat een sprookjesachtige sfeer creëert.


2. Historische pracht: De stad is doordrenkt van geschiedenis, met prachtige historische gebouwen, kerken en paleizen zoals het San Marcoplein, het Dogepaleis en de Basiliek van San Marco.


3. Kunst en cultuur: Venetië heeft een rijke kunstgeschiedenis, met musea zoals de Gallerie dell'Accademia en het Peggy Guggenheim Museum, waar je kunstwerken van beroemde kunstenaars kunt bewonderen.


4. Gondeltochten: Ervaar een romantische gondeltocht door de kanalen van Venetië en bewonder de stad vanaf het water.


5. Carnaval van Venetië: Als je tijdens het carnaval in Venetië bent, kun je getuige zijn van prachtige kostuums en maskers tijdens dit wereldberoemde evenement.


6. Unieke architectuur: Venetië staat bekend om zijn Venetiaanse gotische en renaissance architectuur, evenals de kleurrijke Venetiaanse glasproducten.


7. Culinaire geneugten: Proef heerlijke Italiaanse gerechten in lokale restaurants, waaronder verse zeevruchten en traditionele gerechten zoals risotto en tiramisu.


8. Eilanden in de lagune: Ontdek de omliggende eilanden van de Venetiaanse lagune, zoals Murano, bekend om zijn glasproductie, en Burano, bekend om zijn kleurrijke huizen.


9. Gastvrijheid: Venetianen staan bekend om hun gastvrije aard en warme ontvangst van toeristen.


10. Betaalbaarheid: Hoewel Venetië soms als duur wordt beschouwd, zijn er manieren om binnen budget te blijven door lokale gerechten te proberen en te kiezen voor accommodaties buiten de toeristische hotspots.


Kortom, Venetië biedt een unieke combinatie van geschiedenis, kunst, cultuur en romantiek in een betoverende omgeving die nergens anders ter wereld te vinden is, waardoor het een topbestemming is voor een citytrip.

Meer informatie

Inbegrepen diensten

09 sep
Reis van Amsterdam naar Venetië
Vertrek vanaf
EasyJet
EasyJet EasyJet - U27816
07:20 - Amsterdam, Schiphol (AMS)
09:10 - Venice, Venezia Tessera (VCE)
Rechtstreeks Tarief: Standard
Vervoer:  U27816
Cabineklasse: Economy
Tarief: Standard
09 sep
Hotel only
3 Nachten
The Venice Times 9,2 Grandioos
Venice - Op 0,5 km van het centrumALLEEN KAMERCalle Priuli Dei Cavalletti 99/d Sestriere Cannaregio, Venice 30121 Cosy double room
The Venice Times bevindt zich in het hart van Venetië, op 5 min. lopen van Scalzibrug en Chiesa di Santa Maria di Nazareth. Dit hotel in luxe stijl ligt op 0,1 km van Waterbus van Riva de Biasio en op 0,1 km van Chiesa di San Geremia.De accommodatie heeft een tuin waar je van het uitzicht kunt genieten, maar profiteer ook van gratis wifi en conciërgeservices.Overnacht in één van de 30 kamers met een lcd-televisie. Je bed beschikt over donzen dekbedden en luxe beddengoed. Dankzij gratis wifi blijf je online, terwijl de tv met satellietzenders zorgt voor het kijkplezier. De privébadkamers met een douche hebben gratis toiletartikelen en haardrogers.Gasten van The Venice Times kunnen iets lekkers halen bij de snackbar/deli. Sluit je dag af met een drankje in een bar/lounge. Dagelijks kun je tegen betaling genieten van een lekker ontbijtbuffet, dat geserveerd wordt van 07.00 uur tot 10.30 uur. Enkele van de voorzieningen zijn gratis kranten in de lobby, een 24-uurs receptie en meertalig personeel.
Meer voorgestelde hotelopties
10 sep
Tickets
Privéfotoshoot op persoonlijke gondel in Venetië
Privéfotoshoot op persoonlijke gondel in Venetië
1 Ingang ( Reizigers jonger dan 121 jaar: 1 )
1 uur en 30 minuten 16:00 Privéfotoshoot op persoonlijke gondel in Venetië
Niet vergoedbaar
Zie details
12 sep
Reis van Venetië naar Amsterdam
Terug
EasyJet
EasyJet EasyJet - U24071
19:10 - Venice, Venezia Tessera (VCE)
21:20 - Amsterdam, Schiphol (AMS)
Rechtstreeks Tarief: Standard
Vervoer:  U24071
Cabineklasse: Economy
Tarief: Standard
per persoon Indicatieprijs
847 €
Gebaseerd op 2 volwassenen
1.694 €
Totale prijs
Pas deze reis aan naar wens en boek online
Dit voorstel bestaat uit
Bestemmingen 1
Vervoer 2
Accommodaties 1
Activiteiten 1