Fly & Drive charmant Sicilië
Indicatieprijs 1.016 €

Fly & Drive charmant Sicilië

Autorondreis | Flydrive
Aanmaakdatum: donderdag 4 april 2024
Ref ID: 8797038
per persoon Indicatieprijs
1.016 €
Gebaseerd op 2 volwassenen
2.031 €
Totale prijs
Aanmaakdatum: donderdag 4 april 2024
Bestemmingen: Catania, Ragusa, Agrigento, Catania
Thema's

Beschrijving

18 apr
Reis van Schiphol naar Catania
Vertrek vanaf
Transavia Holland
Transavia Holland Transavia Holland - HV5215
07:00 - Amsterdam, Schiphol (AMS)
09:50 - Catania, Catania Fontanarossa (CTA)
2uur 50min Rechtstreeks Tarief: Y
Vervoer:  HV5215
Cabineklasse: Economy
Tarief: Y
18 apr
Autoverhuur
Fiat Panda /AC/4dr
A/C 4 aantal deuren bij huurauto 2 Personen
Fiat Panda /AC/4dr Of gelijkwaardig
Bevat:
voorwaarden met betrekking tot het vullen van de brandstoftank: Volle tank bij het ophalen
Handgeschakeld
Onbeperkt aantal vrije kilometers
Leeftijd bestuurder

Minimaal 19, Maximaal 79

voorwaarden met betrekking tot het vullen van de brandstoftank
Volle tank bij het ophalen
Algemene betalingsvoorwaarden
100 EUR charged in CreditCard
Bescherming tegen diefstal
Inbegrepen, controleer de voorwaarden
Verzekering cascoschade
Inbegrepen, controleer de voorwaarden
Huurauto ophalen

Catania luchthaven (Desk at Airport) - Via San Giuseppe la Rena, Fondo 4 - Telefoonnummer:

Via San Giuseppe la Rena, Fondo 4, Catania, 95121, Italië

Terugbrengen

Catania luchthaven (Desk at Airport) - Via San Giuseppe la Rena, Fondo 4 - Telefoonnummer

Via San Giuseppe la Rena, Fondo 4, Catania, 95121, Italië

18 apr
1. Catania
Overnachten
Reisbeschrijving: Dag 1: Verken het historische centrum van Catania, inclusief de imposante Piazza del Duomo en de beroemde Fontana dell'Elefante. Geniet van een wandeling door de levendige markten en proef lokale specialiteiten in een traditioneel Siciliaans restaurant. Dag 2: Bezoek de indrukwekkende ruïnes van het Romeinse theater en het Castello Ursino, dat een prachtig uitzicht over de stad biedt. In de middag kun je een rit maken naar de nabijgelegen Etna-vulkaan voor een panoramisch uitzicht en verkenning van de omliggende natuur. Dag 3: Ontspan op het mooie zandstrand van Catania of verken de charmante vissersdorpjes aan de kust. Eindig de dag met een diner in een van de sfeervolle eetgelegenheden in de stad, waar je kunt genieten van verse zeevruchten en lokale wijn. Dag 4: Maak een dagtocht naar het nabijgelegen Taormina, een pittoresk stadje dat bekend staat om zijn goed bewaard gebleven Grieks-Romeins theater en adembenemende uitzichten op de kust. Slenter door de smalle straatjes, ontdek boetieks, en geniet van een lunch met uitzicht op de azuurblauwe zee. Keer in de avond terug naar Catania voor een ontspannen diner. Dag 5: Begin de dag rustig met een ontbijt in Catania en een laatste wandeling door de stad. Bezoek eventueel de kleurrijke Botanische Tuin voordat je vertrekt. In de middag rijd je richting Ragusa, waar je de komende dagen de barokke pracht van deze historische stad zult verkennen.
Meer informatie
18 apr
Hotel only
4 Nachten
22 apr
Autoreis van 94 Kilometers - 2uur 18min
Catania
Ragusa
22 apr
2. Ragusa
Overnachten
Reisbeschrijving: Dag 5: Begin je bezoek met een wandeling door het barokke oude centrum van Ragusa Ibla, bekend om zijn prachtige kerken en historische gebouwen zoals de Duomo di San Giorgio. Geniet van een ontspannen lunch in een lokaal restaurant met uitzicht op de schilderachtige straatjes. Dag 6: Verken het moderne deel van Ragusa Superiore, met een bezoek aan de indrukwekkende Cattedrale di San Giovanni Battista en het fascinerende Museo Archeologico Ibleo. In de middag kun je de charmante buurt van Giardini Iblei verkennen en genieten van een rustige wandeling door de groene tuinen. Dag 7: Maak een korte rit naar het nabijgelegen natuurpark van Cava d'Ispica, waar je kunt wandelen langs de oude grotten en kliffen. Eindig de dag met een diner in een sfeervol restaurant waar je kunt genieten van regionale Siciliaanse gerechten en wijn. Dag 8: Bezoek het nabijgelegen Modica, bekend om zijn barokke architectuur en beroemde chocolade. Verken de charmante straatjes en proef de lokale lekkernijen voordat je terugkeert naar Ragusa voor een heerlijk diner. Dag 9: Geniet van een laatste ochtend in Ragusa met een wandeling door Ragusa Ibla. Na de lunch rijd je naar Agrigento om je reis voort te zetten bij de prachtige Vallei van de Tempels.
Meer informatie
26 apr
Autoreis van 151 Kilometers - 3uur 4min
Ragusa
Agrigento
26 apr
3. Agrigento
Overnachten
Reisbeschrijving: Dag 9: Begin je avontuur met een bezoek aan de Vallei van de Tempels, waar je de indrukwekkende overblijfselen van de oude Griekse tempels kunt verkennen, zoals de Tempel van Concordia en de Tempel van Juno. Sluit de dag af met een diner in een lokaal restaurant met uitzicht op de prachtige ruïnes. Dag 10: Bezoek het Archeologisch Museum van Agrigento om meer te leren over de geschiedenis en kunst van de regio. In de middag kun je ontspannen op het nabijgelegen San Leone-strand, dat ideaal is voor een verfrissende duik in de Middellandse Zee. Dag 11: Verken de historische stad Agrigento zelf, met zijn charmante oude centrum en de mooie kathedraal van San Gerlando. Maak een wandeling door de sfeervolle straatjes en geniet van een lunch in een lokaal café voordat je de middag doorbrengt met een bezoek aan de mooie tuinen van de stad of een korte rit naar een van de nabijgelegen dorpen. Dag 12: Maak een uitstapje naar de Scala dei Turchi, de beroemde witte kliffen aan de kust, waar je kunt genieten van spectaculaire uitzichten en een wandeling langs het strand. Keer terug naar Agrigento voor een laatste diner in de stad en geniet van de Siciliaanse keuken terwijl je je reis afsluit.
Meer informatie
30 apr
Autoreis van 157 Kilometers - 1uur 54min
Agrigento
Catania
30 apr
4. Catania
Tussenstop
Reisbeschrijving: Catania, ligt aan de oostkust van Sicilië, is een stad die de unieke essentie van het eiland vastlegt. De majestueuze Etna-vulkaan domineert de horizon en vormt het decor voor deze historische stad. Barokke architectuur kenmerkt de straten en pleinen, zoals het Piazza del Duomo met zijn indrukwekkende kathedraal. De vismarkt, La Pescheria, biedt een smakelijk inzicht in de lokale keuken en cultuur. Catania's energieke sfeer, met universiteiten en bruisende straten, zorgt voor een eigentijds contrast met zijn historische charme. Als toegangspoort tot Sicilië biedt Catania een unieke mix van erfgoed, natuur en levendigheid.
Meer informatie
30 apr
Reis van Catania naar Schiphol
Terug
Transavia Holland
Transavia Holland Transavia Holland - HV5216
21:30 - Catania, Catania Fontanarossa (CTA)
00:40 - Amsterdam, Schiphol (AMS)
+1 dag 3uur 10min Rechtstreeks Tarief: Basic
Vervoer:  HV5216
Cabineklasse: Economy
Tarief: Basic
per persoon Indicatieprijs
1.016 €
Gebaseerd op 2 volwassenen
2.031 €
Totale prijs
Pas deze reis aan naar wens en boek online
Controleer en boek zonder wijzigingen
Dit voorstel bestaat uit
Bestemmingen 4
Vervoer 2
Accommodaties 3
Auto's 1