Citytrip Sorrento - luxe
Indicatieprijs 690 €
Sorrento, Italië

Citytrip Sorrento - luxe

Italieplanner
Aanmaakdatum: dinsdag 24 september 2024
Ref ID: 13210363
per persoon Indicatieprijs
690 €
Gebaseerd op 2 volwassenen
1.380 €
Totale prijs
Aanmaakdatum: dinsdag 24 september 2024
Thema's

Beschrijving

Reisbeschrijving

Sorrento is een stad in de Italiaanse regio Campania, provincie Napels. De plaats is gelegen op het schiereiland Sorrentina aan de Amalfische rivièra. Het klimaat is mild en er zijn veel bezienswaardigheden in de omgeving zoals Pompeï, Napels en het eiland Capri.
Meer informatie

Inbegrepen diensten

17 jun
Reis van Amsterdam naar Sorrento
Vertrek vanaf
EasyJet
EasyJet EasyJet - U24233
07:05 - Amsterdam, Schiphol (AMS)
09:30 - Naples, Capodichino (NAP)
Rechtstreeks Tarief: Standard
Vervoer:  U24233
Cabineklasse: Economy
Tarief: Standard
17 jun
Hotel only
3 Nachten
Grand Hotel Angiolieri 9,1 Grandioos
Vico Equense - Op 5,2 km van het centrumBED & BREAKFAST Via Santa Maria Vecchia, 2 Seiano, Vico Equense 80066 Basic Double Room
Met een verblijf bij Grand Hotel Angiolieri in Vico Equense, bevind je je op 2,4 km van Chiesa della Santissima Annunziata en op 10 km van Jachthaven van Sorrento. Dit hotel in luxe stijl ligt op 10,4 km van Strand van Sorrento en op 16 km van Foro di Pompei.Plezier gegarandeerd dankzij een buitenzwembad of geniet van het uitzicht vanuit een dakterras en een tuin. Dit hotel bevat ook gratis wifi, conciërgeservices en huwelijksservices. Dankzij de gratis lokale shuttledienst kunnen gasten andere nabije bestemmingen bezoeken.Doe of je thuis bent in één van de 36 kamers met een minibar en een lcd-televisie. Dankzij wifi of kabelinternet blijf je online terwijl satellietzenders voor het kijkplezier zorgen. De privébadkamers met een bad of douche hebben gratis toiletartikelen en bidets. Bij de voorzieningen horen een telefoon, net zoals een (laptop)kluis en een bureau.Geniet van Mediterrane gerechten bij L Accanto, een restaurant met uitzicht op de tuin waar je in de openlucht kunt dineren. Je kunt ook lekker op je kamer blijven en van de roomservice (beperkte tijden) profiteren. Ontmoet andere gasten en geniet van een gratis receptie. Sluit je dag af met een drankje in een bar/lounge of een poolbar. Dagelijks kun je van 07.30 uur tot 10.30 uur genieten van een gratis ontbijtbuffet. Enkele van de voorzieningen zijn gratis kabelinternet, een snelle incheckservice en gratis kranten in de lobby. Je kunt tegen betaling gebruikmaken van een shuttleservice van/naar de luchthaven en ter plaatse heb je gratis parkeerplaatsen aangeboden.
20 jun
Reis van Sorrento naar Amsterdam
Terug
EasyJet
EasyJet EasyJet - U24235
17:05 - Naples, Capodichino (NAP)
19:50 - Amsterdam, Schiphol (AMS)
Rechtstreeks Tarief: Standard
Vervoer:  U24235
Cabineklasse: Economy
Tarief: Standard
per persoon Indicatieprijs
690 €
Gebaseerd op 2 volwassenen
1.380 €
Totale prijs
Pas deze reis aan naar wens en boek online
Dit voorstel bestaat uit
Bestemmingen 1
Vervoer 2
Accommodaties 1