Citytrip Bari - budget
Indicatieprijs 398 €
Bari, Italië

Citytrip Bari - budget

Italieplanner
Aanmaakdatum: dinsdag 24 september 2024
Ref ID: 13207546
per persoon Indicatieprijs
398 €
Gebaseerd op 2 volwassenen
795 €
Totale prijs
Aanmaakdatum: dinsdag 24 september 2024

Beschrijving

Reisbeschrijving

Een citytrip naar Bari, gelegen aan de zuidoostelijke kust van Italië, is een interessante keuze om verschillende redenen:


1. Historische charme: Bari heeft een prachtige oude binnenstad met smalle straatjes, pleinen en historische gebouwen, zoals de Basilica di San Nicola, die de overblijfselen van Sint-Nicolaas herbergt.


2. Kustlijn: Geniet van de prachtige Adriatische kustlijn van Bari, met schone stranden en helderblauw water.


3. Culinaire ervaring: Proef de heerlijke Zuid-Italiaanse keuken, met verse visgerechten, olijfolie, pasta en lokale wijnen.


4. Lokale markten: Verken de lokale markten, zoals de Mercato Coperto, waar je verse producten, vis en regionale specialiteiten kunt kopen.


5. Bari Vecchia: De oude binnenstad, bekend als Bari Vecchia, biedt een authentieke sfeer met kleurrijke was die tussen de huizen hangt en de mogelijkheid om lokale ambachten te ontdekken.


6. Gastvrijheid: Italianen staan bekend om hun gastvrijheid, en je zult zeker genieten van de vriendelijke ontvangst in Bari.


7. Als toegangspoort tot Puglia: Bari is een uitstekend startpunt om de prachtige regio Puglia te verkennen, met zijn schilderachtige stadjes, trulli-huizen en prachtige landschappen.


8. Religieus erfgoed: Naast de Basilica di San Nicola heeft Bari andere interessante kerken en religieuze gebouwen die je kunt verkennen.


Kortom, Bari biedt een mix van geschiedenis, cultuur, culinaire geneugten en prachtige kustlijn, waardoor het een aantrekkelijke bestemming is voor een citytrip in Zuid-Italië.

Meer informatie

Inbegrepen diensten

22 okt
Reis van Amsterdam naar Bari
Vertrek vanaf
Transavia Holland
Transavia Holland Transavia Holland - HV5819
19:10 - Amsterdam, Schiphol (AMS)
21:35 - Bari, Bari (BRI)
Rechtstreeks Tarief: Basic
Vervoer:  HV5819
Cabineklasse: Economy
Tarief: Basic
22 okt
Hotel only
3 Nachten
Hotel Federiciano 8,9 Heel goed
Valenzano - Op 8,3 km van het centrumBED & BREAKFAST Via G. Laterza 28, Valenzano 70010 Double Room
Met een verblijf bij Hotel Federiciano in Valenzano, bevind je je bij een winkelcentrum, op 5 minuten rijden van Duomo di San Rocco en Da Intini. Dit hotel met een spa ligt op 3,2 km van Ognissanti-kerk en op 7,4 km van Trullo Antichi Sapori.Verwen jezelf met massages wanneer je de volledig uitgeruste spa bezoekt. Enkele voorzieningen van dit hotel zijn gratis wifi, conciërgeservices en een bankethal. De lokale shuttlebus brengt je tegen betaling naar nabije bezienswaardigheden.Doe of je thuis bent in één van de 52 klimaatgeregelde kamers met een minibar en een flatscreentelevisie. Dankzij gratis wifi blijf je online, terwijl de tv met satellietzenders zorgt voor het kijkplezier. De privébadkamers met een douche hebben gratis toiletartikelen en bidets. Bij de voorzieningen horen een kluis en een bureau en de kamers worden dagelijks schoongemaakt.Dit hotel heeft een restaurant dat lunch en diner serveert. Je kunt ook lekker binnen blijven en van de roomservice (beperkte tijden) profiteren. Sluit je dag af met een drankje in een bar/lounge. Dagelijks kun je van 07.00 uur tot 10.30 uur genieten van een gratis continentaal ontbijt. Enkele van de voorzieningen zijn een businesscentrum, een stomerij/wasserijservice en een 24-uurs receptie. Een shuttleservice van/naar de luchthaven is op verzoek tegen betaling beschikbaar en ter plaatse heb je gratis parkeerplaatsen.
25 okt
Reis van Bari naar Amsterdam
Terug
Transavia Holland
Transavia Holland Transavia Holland - HV5820
23:00 - Bari, Bari (BRI)
01:40 - Amsterdam, Schiphol (AMS)
+1 dag Rechtstreeks Tarief: Basic
Vervoer:  HV5820
Cabineklasse: Economy
Tarief: Basic
per persoon Indicatieprijs
398 €
Gebaseerd op 2 volwassenen
795 €
Totale prijs
Pas deze reis aan naar wens en boek online
Dit voorstel bestaat uit
Bestemmingen 1
Vervoer 2
Accommodaties 1