Citytrip Bari - luxe
Indicatieprijs 746 €
Bari, Italië

Citytrip Bari - luxe

Italieplanner
Aanmaakdatum: dinsdag 24 september 2024
Ref ID: 13206820
per persoon Indicatieprijs
746 €
Gebaseerd op 2 volwassenen
1.492 €
Totale prijs
Aanmaakdatum: dinsdag 24 september 2024
Thema's

Beschrijving

Reisbeschrijving

Een citytrip naar Bari, gelegen aan de zuidoostelijke kust van Italië, is een interessante keuze om verschillende redenen:


1. Historische charme: Bari heeft een prachtige oude binnenstad met smalle straatjes, pleinen en historische gebouwen, zoals de Basilica di San Nicola, die de overblijfselen van Sint-Nicolaas herbergt.


2. Kustlijn: Geniet van de prachtige Adriatische kustlijn van Bari, met schone stranden en helderblauw water.


3. Culinaire ervaring: Proef de heerlijke Zuid-Italiaanse keuken, met verse visgerechten, olijfolie, pasta en lokale wijnen.


4. Lokale markten: Verken de lokale markten, zoals de Mercato Coperto, waar je verse producten, vis en regionale specialiteiten kunt kopen.


5. Bari Vecchia: De oude binnenstad, bekend als Bari Vecchia, biedt een authentieke sfeer met kleurrijke was die tussen de huizen hangt en de mogelijkheid om lokale ambachten te ontdekken.


6. Gastvrijheid: Italianen staan bekend om hun gastvrijheid, en je zult zeker genieten van de vriendelijke ontvangst in Bari.


7. Als toegangspoort tot Puglia: Bari is een uitstekend startpunt om de prachtige regio Puglia te verkennen, met zijn schilderachtige stadjes, trulli-huizen en prachtige landschappen.


8. Religieus erfgoed: Naast de Basilica di San Nicola heeft Bari andere interessante kerken en religieuze gebouwen die je kunt verkennen.


Kortom, Bari biedt een mix van geschiedenis, cultuur, culinaire geneugten en prachtige kustlijn, waardoor het een aantrekkelijke bestemming is voor een citytrip in Zuid-Italië.

Meer informatie

Inbegrepen diensten

15 okt
Reis van Amsterdam naar Bari
Vertrek vanaf
Transavia Holland
Transavia Holland Transavia Holland - HV5819
19:10 - Amsterdam, Schiphol (AMS)
21:35 - Bari, Bari (BRI)
Rechtstreeks Tarief: Basic
Vervoer:  HV5819
Cabineklasse: Economy
Tarief: Basic
15 okt
Hotel only
3 Nachten
Mercure Villa Romanazzi Carducci Bari 8,2 Heel goed
Bari - Op 1,0 km van het centrumALLEEN KAMERVia Capruzzi 326, Bari 70124 Kamer DELUXE
Mercure Villa Romanazzi Carducci Bari ligt in het hart van Bari, op 5 min. rijden van Teatro Petruzzelli en Universiteit van Bari. Dit hotel met chique voorzieningen ligt op 2,4 km van Hohenstaufen-kasteel en op 2,7 km van Haven van Bari.Neem de tijd om jezelf te verwennen met een bezoekje aan de volledig uitgeruste spa. Als je op zoek bent naar activiteiten, dan vind je een buitenzwembad, een spabad en een sauna vast wel leuk. Enkele voorzieningen van dit hotel zijn gratis wifi, huwelijksservices en een televisie in de gemeenschappelijke ruimte.Overnacht in één van de 132 kamers met een flatscreentelevisie. Dankzij gratis wifi blijf je online, terwijl de tv met satellietzenders zorgt voor het kijkplezier. Badkamers beschikken over gratis toiletartikelen en bidets. Bij de voorzieningen horen een telefoon, net zoals een kluis en een bureau.Geniet van een lekker diner in het restaurant of bestel een snack in de koffiebar/het café. Ook biedt dit hotel roomservice (beperkte tijden) aan. Sluit je dag af met een drankje in een bar/lounge. Op werkdagen wordt er tegen betaling een uitgebreid ontbijt geserveerd van 06.30 uur tot 10.00 uur en in het weekend is dit beschikbaar van 07.00 uur tot 10.30 uur.Enkele van de voorzieningen zijn een 24-uurs businesscentrum, een stomerij/wasserijservice en een 24-uurs receptie. Een conferentiecentrum en vergaderruimtes zijn enkele van de evenementfaciliteiten in dit hotel. Ter plaatse heb je parkeerplaatsen.
18 okt
Reis van Bari naar Amsterdam
Terug
Transavia Holland
Transavia Holland Transavia Holland - HV5820
23:00 - Bari, Bari (BRI)
01:40 - Amsterdam, Schiphol (AMS)
+1 dag 0 PC Rechtstreeks
Vervoer:  HV5820
Cabineklasse: Economy
per persoon Indicatieprijs
746 €
Gebaseerd op 2 volwassenen
1.492 €
Totale prijs
Pas deze reis aan naar wens en boek online
Dit voorstel bestaat uit
Bestemmingen 1
Vervoer 2
Accommodaties 1